Lej Tipi

LEJ TIPI HOS VILDMÆND

Overvejer I en tur i skoven, og kunne tænke jer en overnatning i tipi? Så kan Vildmænd hjælpe jer – vi råder i øjeblikket over 6 tipier (1stk nordisk tipi og 5 Asivik). Med over 200 forskellige steder i de danske skove, er der rig mulighed for at finde et sted at overnatte. Tipi eller lavvu som de også bliver kaldt, og et fantastisk hyggeligt og stemningsbaseret telt. Med sin speciale form – indbyder tipien, til mange forskellige formål – sidde rundt om bordet, og hører blæsten og regnen – eller sover med højt til “loftet”. Vores tipier kommer i forskellige størrelser, se mere nedenunder:

Nordisk : 8-10 personer – Pris for leje i én weekend: 595,-

Vores bomuldstipi har har plads til 8-10 personer (alt afhængig af hvor godt man kender hinanden) – Med sin diameter på 4,5m2 er der rig mulighed for at kunne finde plads på gulvet. Tipien er meget enkelt at stille op – da den kun har én midterstang. Det tager cirka 10-15 minutter at stille det op helt perfekt. Leveres i 2 tasker – 1 med selve teltdugen og stang, og 1 taske med underlaget.

Vil du gerne vide mere om Nordisk, så kontakt os på tlf. 29 28 18 08 eller på info@vildmaend.dk

 

 

 

Asivik: 6-8 personer – Pris for leje i én weekend 395,- 

 

Vores nylontipier ( vi har i øjeblikket 5 stk) – er en nem og let måde, at sove i telt på. I tipien kan I sove 6-8 personer (af afhængig af hvor godt i kender hinanden). Tipien er nem at stille op, og leveres i én taske – der indeholder: stang, ydertelt,indertelt og underlag. Tasken er dejlig let – hvilket er en klar fordel, hvis man skal slæbe det afsted.  Et dejligt vandtæt telt med mange muligheder.  Interesseret I at hører mere om Asivik – så kontakt os på info@vildmaend.dk eller tlf 29 28 18 08

 

Skal I have den komplette tur? Så kan vi også hjælpe med Vildmandsbad og Båludstyr til jeres tur.